2104111394

Άρθρα

Οφέλη ορθοδοντικής με διάφανους νάρθηκες Invisalign!

💡Οι διάφανοι νάρθηκες Invisalign ισιώνουν τα δόντια πιο άνετα, σε μόλις 6 μήνες. 💡Το χαμόγελό σας θα μεταμορφωθεί από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. 12 εκατομμύρια Θεραπευμένα χαμόγελα που συνεχώς αυξάνονται!📈🔝..

Περισσότερα

Γνωρίστε την αόρατη ορθοδοντική INVISALIGN!

Ισιώστε τα δόντια σας εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα, με αόρατους νάρθηκες υψηλής τεχνολογίας. Τιμές προσιτές και ανάλογα του υφιστάμενου προβλήματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού! Αόρατη ορθοδοντική… INVISALIGN!

Περισσότερα

Μέτρα ατομικής προστασίας υγείας!

Απευθυνόμενοι προς όλους εσάς που επισκέπτεστε το site μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας κοινοποιήσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας τα οποία έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς. Επίσης, για την..

Περισσότερα

Αυτοάνοσα νοσήματα και διατροφή

Τι μπορεί άραγε να συμβαίνει όταν ο πόνος στα δόντια δεν οφείλεται σε δόντι; Υπάρχουν ασθένειες οι οποίες μπορούν να μιμηθούν πονόδοντο; Βεβαίως ΝΑΙ, μεταξύ των οποίων και τα αυτοάνοσα νοσήματα. H..

Περισσότερα

Οστεοπόρωση και υγεία των δοντιών

Πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι η Οστεοπόρωση βλάπτει την υγεία των Δοντιών , αλλά και την αρχιτεκτονική της ίδιας της Γνάθου; Την απάντηση δίνει η επιστημονική μας σύμβουλος Ανδρονίκη Δράκου, Ορθοπαιδικός..

Περισσότερα

Osteoporoses of jaw

  8 Bisphosphonates and Bone Sirmahan Cakarer, Firat Selvi and Cengizhan Keskin Istanbul University, Dentistry Faculty, Department of Oral and Maxillofacial Surgery Turkey 1. Introduction Bisphosphonates are pyrophosphate analogues which were..

Περισσότερα

Παιδική ηλικία και σωστή διατροφή

Τι είδους προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει η κακή διατροφή στα παιδιά; Τι πρέπει να γνωρίζουμε; Την απάντηση μας δίνει η επιστημονική μας σύμβουλος ειδική σε θέματα διατροφής Καστή Αρεζίνα, Διαιτολόγος Msc…

Περισσότερα